kylpyhuoneremontti iso

TIETOSUOJASELOSTE 25.9.2019

Henkilötietolain 5.12.2018/1050:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Turun Sisustustyö Oy (Y-tunnus: 2081383-4)
Ihavantie 86

21860 Auvainen
Puh. 0400 596 882
tst(at)turunsisustustyo.fi

Rekisteriä hoitava taho

Asiakaspalvelu / Turun Sisustustyö Oy
Ihavantie 86

21860 Auvainen
Puh. 0400 596 882
tst(at)turunsisustustyo.fi

Rekisterin nimi

Turun Sisustustyö Oy:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on yrityksen ja yritysasiakkaan välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito sekä markkinointi. Rekisterin tietoja käytetään yrityksen omaan suoramarkkinointiin, ellei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt.
Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja sekä sijaintitietoja voidaan käyttää myös profilointiin sekä kohdentamaan markkinointitoimenpiteitä ja asiakasviestintää rekisteröityä kiinnostavaksi. Tietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen sekä tapahtumiin ja muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä.
Tietoja käsitellään rekisterinpitäjän oikeutetun edun takaamiseksi.
Mikäli rekisteröity ei täytä yhteydenottolomakkeessa pyydettyjä tietoja, rekisterinpitäjä ei voi ottaa vastaan rekisteröidyn yhteydenottolomaketta eikä sitoutua sitä koskevaan rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn väliseen sopimukseen.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin rekisteröityneen täyttämään yhteydenottolomakkeeseen liittyvät toimenpiteet vaativat. Säilytysaika riippuu kerätystä tiedosta, mm. laskutustiedot tulee kirjanpitolain mukaan säilyttää kuusi vuotta. Yhteydenottolomakkeen tietoja säilytämme ainoastaan rekisteröityneen suostumuksella.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä ja tietosisältö

Rekisteri sisältää henkilötietoja yrityksen yritysasiakkaista.

Rekisteröidyn itsensä syöttämät lomaketiedot saattavat sisältää mm. sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai osoitteen.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteydenottajan ilmoittamat tiedot sekä asiakastietojärjestelmän ja laskutuksen tietokanta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Henkilötietoja ei pääsääntöisesti luovuteta organisaation ulkopuolelle. Kirjanpidon vaatimia henkilötietoja luovutetaan Turun Sisustustyö Oy:n käyttämälle tilitoimistolle.

Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa asiakkaan ja Turun Sisustustyö Oy:n välisen sopimuksen, asiakkaan ja Turun Sisustustyö Oy:n välisen asiakassuhteen tai voimassaolevan lainsäädännön perusteella mm. viranomaisille.

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään teknisesti suojattuina. Fyysinen pääsy tietoihin on estetty kulunvalvonnan ja muiden turvatoimien avulla. Pääsy tietoihin vaatii riittävät oikeudet sekä monivaiheisen tunnistautumisen. Luvaton pääsy estetään myös mm. palomuurein ja teknisellä suojautumisella. Rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt tekniset henkilöt. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa tarpeen tullen.

Rekisteröidyn oikeudet

- Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle taholle (ks. kohta Rekisteriä hoitava taho).
- Rekisteriä hoitava taho oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn pyynnöstä. Rekisteröidyn tulee ottaa kirjallisesti yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan tahoon tiedon korjaamiseksi (ks. kohta Rekisteriä hoitava taho).
- Niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen tätä tehdyn tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen.
- Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä valvontaviranomaiselle.

Evästeet

Käyttäjällä on mahdollisuus kieltäytyä evästeiden käytöstä estämällä ne oman selaimensa asetuksista. Viittamme tällä käytännöllä Euroopan komission lehdistötiedotteen yksinkertaisimpiin sääntöihin evästeiden käytöstä.

Turun Sisustustyö Oy

Olemme vuonna 2007 perustettu kodin sisustusremontteihin erikoistunut yritys. Työkokemusta alalta on jo vuodesta 1985. Tällä hetkellä työllistämme viisi työntekijää.

Toimimme sekä Turussa että sen ympäristökunnissa ja voit tilata meiltä kaikki kotisi kunnostukseen liittyvät työt lattiasta kattoon, eteisestä saunaan keittiön kaapistoja ja sisustussuunnittelua unohtamatta.

Tulen mielelläni käymään ja keskustelemaan suunnitelmista ja toiveistanne sekä annan hinta-arvion kustannuksista.

Kaapistot

Asennamme eri valmistajien sekä keittiön että eteisen ja makuuhuoneiden kaapisto- ja liukuovijärjestelmät.

Ota yhteyttä ja sovitaan aika.

Turun Sisustustyö Oy
Ihavantie 86
21860 Auvainen


Auvo Yli-Keturi
Puh. 0400 596 882
Sähköposti: tst(at)turunsisustustyo.fi

Yhteistyössä:

RTV
M-Interior

Huoneistoremontti

Teemme koko huoneiston remontin toiveittesi mukaan:

  • katon maalaus ja panelointi
  • seinien tapetointi ja maalaus
  • lattian laminaatit, parketit, laatat ja muovimatot
  • pesuhuoneen laatat ja muovipäällysteet
  • saunan paneloinnit ja lauteet
  • keittiön ja eteisen kaapistot sekä liukuovi- järjestelmät eri valmistajilta

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä.